sábado, 21 de enero de 2012

JOAN AMÈRIC, MIQUEL GIL Y BORJA PENALBA-MÁGICO ENCUENTRO EN LAS CALLES DE GRÀCIA (BARCELONA)

Ayer, día 20, y sin haberlo programado, me encontré en el barrio de Gràcia (Barcelona) con tres grandes de la música del País Valencià... Joan Amèric, Miquel Gil y Borja Penalba (por orden de encuentro).
Miquel Gil había actuado la noche anterior en el C.A.T., dentro del Festival Tradicionàrius, que está viviendo en estos meses su efeméride número 25 (nada más y nada menos).
El encuentro mágico nos llevó a compartir charla delante de alguna bebida en la plaça de la Virreina y después a compartir una buena comida antes de que cada uno tuviese que dedicarse a los quehaceres que nos esperaban aquella tarde....
Por suerte, yo llevaba la máquina....
Dejo testimonio.












Miquel Gil, Joan Amèric y yo mismo. Foto tomada por Borja Penalba.

Recuerdo, para l@s que viváis por Barcelona o tengáis previsto hacer una visita, que podréis ver al gran músico Borja Penalba junto a Feliu Ventura (Borja es responsable de los arreglos y el sonido del último trabajo de Feliu), dentro del Festival Barnasants, el 16 de febrero en el Auditori Barradas (Hospitalet) y el 19 del mismo mes en el Traska Truska (Molins de Rei).

A Miquel Gil, dentro del Barnasants, el 1 de marzo en el Auditori Barradas (Hospitalet).

Y a Joan Amèric el 30 de marzo, también dentro del Barnasants, en el Auditori Barradas (Hospitalet).

10 comentarios:

  1. Ostras!!! menuda entrada!!! Fantástico encuentro!!!! Tendría mucho que decirte, pero....salgo.
    Simplemente, gracias por compartir sonrisas y canciones......
    Veniros todos a Zamora el 8 de marzo!!!!jejeje.
    Besos!!!!

    ResponderEliminar
  2. sería todo un gustazo!!!! y seguro que compartido!!!!!
    diviértete en valladolid....
    besazo!!!!!!

    8 DE MARZO, EN ZAMORA, GRAN CONCIERTO DEL GRAN VICENTE FELIU!!!!!!
    http://miunicornioazul-natty.blogspot.com/2012/01/vicente-feliuen-zamora.html

    ResponderEliminar
  3. Juan Miguel, en Valladolid, bien, un día en familia con un par de caprichos de más para los peques...pero se lo merecen.

    Claro que sería un gustazo compartir ese concierto!!!!!

    PUEDE SER, PUEDE SER!!!!!

    Un besazo!!!

    ResponderEliminar
  4. JUAN MIGUEL!!!!!!!
    ¿VISTE EL BLOG DE SILVIO?????????
    LE LLEGÓ!!!!!!!
    Tan lindo....te llama hermano......

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ...ostres!!! quin encontre tan especial, no hi ha dubte que va ser un regal per tots 4, així ho intueixo per moltes coses...!!! quina enveja! a més a més estàveu al costat de casa meva... i jo treballant, quina rabia... si us arribo a veure m'hagués quedat tant parada que no hagués pogut ni creure-m'ho...ja,ja,ja,...buffff! Imagino que l'Amèric està per aquestes terres gravant el nou disc que estem esperant amb candeletes i si no recordo malament ha d'haver alguna canço acompanyat del Borja... per mi va ser tot un descobriment també aquest xiquet, una passada, quina sensibilitat...! En fi, sort que comença el Barnasants i podrem gaudir de tot el millor, directes genials i suposo que fotografies xul·lissimes!!!! Fins aviat.

      Eliminar
  5. natty... ya he visto el comentario de silvio!!!!!
    me alegra que ayer pasases un día bonito con tus peques...
    preciosa esa canción de vicente que has dejado.
    gracias, natty

    maribel, si, va ser una trobada molt especial. aquets nois del país valencià són tan bona gent com bons artistes (que ja es dir). així que sempre és un plaer compartir xerrada i temps amb ells.
    crec que el joan treurà el seu disc en directe al març (coincidint amb el seu concert de barnasants). crec també que està traballant la post poducció amb el borja. el disc serà l`hòstia!!!!!
    el miquel segueix presentant el seu nou treball, per marcianes, que es una passada també.
    crec que estem passant un dels millors moments de la música en català!!
    maribel, serà una gozada aquest barnasants!!!! gaudirem!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ...Juan Miguel, un comentari tècnic tonto però potser us interessa... les hores de publicació dels comentaris no corresponen a la realitat, vaja, al menys la meva... potser alguna cosa de sincronia???... Apa, doncs, fins la propera!

      Eliminar
  6. maribel, no és cap tonteria. la veritat és que hauria de sortir l'hora correcta, o cap hora. he mirat en configuració i crec que està tot correcte. però òvbiament no ha de estarho. sóc dolent en aquestes tecnologies... a veure si ho resolc...
    una abraçada.
    un plaer veure't per aquí.

    ResponderEliminar
  7. Sincronicitats precioses com les fotos i les cançons d'aquests dos monstres. Gràcies per compartir imatges de trobades màgiques com aquesta. Carme

    ResponderEliminar
  8. cerme, va ser un plaer aquesta trobada!!!! l'avia de compartir!!! com bé dius, són figures molt grans de la música en català, de la música del món... és una gozada gaudir del seu art!!!
    un petó!

    ResponderEliminar